was successfully added to your cart.

Hei, verden!

By 13. september 2018Hverdag, Livsstil

Hei til nye og gamle lesere! Flere har sikkert kikket innom tidligere på den gamle bloggen. Jeg skulle i utgangspunktet overføre alle de gamle innleggene mine til den nye bloggen, men jeg støtte på litt tekniske problemer og vet ikke om jeg orker å bruke tid på å prøve å fikse det. Anyways, jeg er tilbake og denne gangen for fullt. Dvs jeg skal jobbe med trening på heltid! Det er i alle fall planen 😉 Ikke bare som et prosjekt på siden av min «vanlige» jobb (noe som viste seg å være helt umulig med to små barn og alt som følger med).

Men nå har jeg altså tatt valget om å forlate min vanlige jobb til fordel for å jobbe som pt. Helt tullete i følge noen. Gutsy og tøft i følge andre. Så får vi se. Jeg forventer ikke at dette blir lett. Men jeg har lovt å gi det en hel del tålmodighet, stå på vilje og en stor dose lidenskap. For det er ikke tvil om at jeg brenner for å hjelpe folk med å forandre livsstil.

Målet med denne bloggen er å inspirere til å komme seg på trening, til å ta gode valg i matveien og til å finne sin vei. For som med veldig mye annet er det mange veier til rom. Så må man ikke glemme at kropp og hode henger sammen. Noe jeg etter hvert har skjønt!

Så etter ti år med knoting i styrkesalen, minst like mange år med aktiv fotballspilling, to svangerskap (hvor jeg ble både tjukk og utrent), to fitnesskonkurranser og en hverdag med en 2-åring, en 4-åring, en travel ektemann og en liten kattepus så har jeg opparbeid meg en del triks og tips for å navigere gjennom jungelen av kostholds- og treningsmyter. Og ikke minst hvordan det kan implementeres i hverdagen. Disse har jeg tenkt å dele med dere. Så heng med, enten du er trent, utrent, inaktiv, aktiv, for tjukk, for tynn eller bare lurer på hva i helsike som får en person til å slutte i jobben som jurist for å få folk til å svette og spise mer brokkoli 😉

ptrenee

Author ptrenee

More posts by ptrenee

Leave a Reply