was successfully added to your cart.
Category

Fitness

Har du bruk for en personlig trener?

By | Fitness, Livsstil | No Comments

Mange lurer litt på hva en personlig trener egentlig er og hva vi treningsgale mennesker kan brukes til. Svaret er egentlig ganske enkelt. Det kommer helt an på deg, hva du vil og hvilke mål du har. At jeg elsker å trene tungt betyr ikke at jeg kommer til å tvinge deg til å gjøre det samme.

Sammen finner vi noe du liker. Noe du kan trives med og som vil fungere over tid. Det er alltid mitt mål å lære deg alt du trenger for å fortsette på egenhånd.

Hvis du har trent lenge og ikke får de resultatene du ønsker deg kan det være en god idé å ta kontakt med en personlig trener. Det gjelder også

hvis du er usikker på teknikk og utførelse

hvordan du skal trene for å bli sterkere

raskere

mer definert

mer utholdende

løpe en mil

bli bedre på ski

starte med fitness

generelt få bedre helse og stramme opp litt

dine mål bestemmer veien og opplegget.

Jeg tar også for meg kostholdet ditt, for det er en stor del av jobben, mye større enn hva folk aner. Men det betyr ikke at du må leve på kylling og brokkoli. Du trenger ikke spise noe annet enn resten av familien. Du trenger ikke være ekstrem, du trenger ikke si nei når du blir invitert i selskap. Du trenger ikke bruke kosttilskudd eller kjøpe varer fra helsekostbutikken. Helt vanlig mat med helt vanlige ingredienser! 

Jeg hjelper deg å finne matglede, mestring og viser deg hvordan du skal tenke for å få resultater. Det krever innsats fra deg og det blir ikke like enkelt hver dag, men jeg lover, hvis du gjør som du får beskjed om kan du endre livet ditt. Jeg gir meg ikke før du er fornøyd.

Det er 95 dager igjen av året, det er 13 uker og 4 dager til 01.01.2019. Da kan du allerede ha gått ned så mye som 5-7 kg, økt styrken din betydelig og ha trent 39 treningsøkter mer enn alle andre som tropper opp på gymmet.

Så la oss avlive unnskyldningene dine her og nå:

Jeg har ikke tid 

Du trenger kun å sette av tre timer per uke til trening. 1 uke har 168 timer, det handler om prioritering

Jeg er redd for å trene på treningssenter

Du må ikke trene på senter for å få gode resultater, det er mye du kan få til hjemme

Jeg kan ikke trene derfor vil det ikke fungere

Kostholdet er en stor del av jobben, det utgjør så mye som 70%! Skal du legge om livsstilen kan det derfor være en veldig god idé å starte med det 😉

Jeg bor ikke i nærheten av et treningssenter

Du kan trene hjemme og ute!

Jeg skulle trent med deg hvis jeg bodde i Trondheim/Stjørdal

Jeg tilbyr online coaching. Ta kontakt for oppsett av treningsprogram og/eller kostholdsplan med oppfølging på skype, mail og messenger.

 

(Priser fra 900,- på nettbaserte løsninger)

Betaling med Vipps

Delbetaling hvis ønskelig

Gavekort – ta kontakt. Perfekt julegave eller bursdagsgave!

Invester i din egen helse. Gjør det til en prioritet. Det er det mest verdifulle vi har og at man alltid skal prioritere alt annet er en av de største tabbene vi gjør.